Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Η εταιρεία «Χ. Σαρόγλου και Σία Ε.Ε.» σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα «e-saroglou.gr»
Παρακαλούμε πριν από την χρήση της ιστοσελίδας μας, συμβουλευτείτε τους παρόντες Όρους Χρήσης και τις Υποχρεώσεις Χρήστη, βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει πλήρως και συμφωνείτε με αυτούς ανεπιφύλακτα.
Το e-saroglou.gr έχει το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις, που αφορούν το ηλεκτρονικό κατάστημα, σύμφωνα με τις ανάγκες που παρουσιάζονται. Επίσης έχει την υποχρέωση να ενημερώνει όλους τους χρήστες εάν υπάρχουν τροποποιήσεις, καθώς και τυχόν αλλαγές στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Σημειώνεται ότι στα παραπάνω δεν περιλαμβάνονται οι παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.
Περιγραφή προϊόντων
Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς. Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα και υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.
Τιμές προϊόντων
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ το «e-saroglou.gr» επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας. 
Πνευματικά Δικαιώματα
Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο των πληροφοριών, που αναρτώνται από το «e-saroglou.gr», όπως κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και είναι υπό προστασία από το δίκαιο. Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, η μεταφορά, η διανομή, το “κατέβασμα”, η μεταπώληση, η παραπλάνηση του κοινού και η χρησιμοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου της ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω πράξεις επιτρέπονται μόνο στην περίπτωση της επικοινωνίας με τους κατόχους του «e-saroglou.gr» και μετά από συνεννόηση για συγκεκριμένη και εγκεκριμένη χρήση. Αποτέλεσμα αυτών, αναφέρεται ότι η παρουσίασή τους και η εύκολη πρόσβαση αυτών μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα «e-saroglou.gr», δεν σημαίνει οποιαδήποτε αποδοχή ή έγκριση της χρήσης αυτών σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.

Υποχρεώσεις Χρήστη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας «e-saroglou.gr», ανεξαιρέτως, αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα για δημοσίευση, αποστολή, e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους το περιεχομένου του το οποίο είναι απειλητικό, παράνομο, προσβλητικό, βλαβερό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, λιβελογραφικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, χυδαίο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου τρίτων, εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δείχνει εμπάθεια, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε οποιονδήποτε ανήλικο με κάποιο τρόπο, δεν δικαιούται να μεταφερθεί ή μεταδοθεί σύμφωνα με τους νόμους ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει κάποια ευρεσιτεχνία, εμπορικό μυστικό, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή κώδικες, προγράμματα ή αρχεία, που έχουν αναπτυχθεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υπολογιστών, παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής ηθελημένα ή αθέλητα, δύναται να παρενοχλήσει οποιονδήποτε με κάποιο τρόπο και χρήση περιεχόμενου για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε χρήστη. 
Αποστολή Προϊόντων
Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. 
To e-saroglou.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση η οποία οφείλεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες και ανωτέρα βία. Στις περιπτώσεις αυτές η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.Τα προιόντα ταξιδεύουν  μ' ευθύνη και έξοδα του αγοραστή.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο). 
Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας  στην οδό Νικήτα αρ. 10, στον Πειραιά. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας στον αριθμό 2104119302.
Επίσης, προτείνεται πριν προχωρήσετε σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους χρήσης, όπου αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας αγοράς όπως και της αποστολής της παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail, το οποίο αναγράφει αναλυτικά τα στοιχεία της παραγγελίας σας, όπως και τα προσωπικά στοιχεία που δηλώσατε. Αφού ξεκινήσει η παραγγελία, θα λάβετε e-mail, από την εταιρεία ταχυμεταφορών στο οποίο θα αναγράφει τα στοιχεία της και η ημερομηνία αποστολής.

Πολιτική επιστροφών
Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@e-saroglou.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, ενώ τον ίδιο επιβαρύνει και το κόστος επαναποστολής του είδους που τυχόν επιλέξει για αντικατάσταση.
Ελαττωματικό προϊόν
Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν το e-saroglou.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο «info@e-saroglou.gr»για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και κωδικό επιστροφής. Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.
Το «e-saroglou.gr» δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την αφαίρεση των ετικετών.Επίσης για οποιαδήποτε δεισλειτουργία των προιόντων,οφειλόμενη σε εξωγενείς παράγοντες ,
 (ανθρώπινη παρέμβαση , αυξομείωση τάσης ΔΕΗ , φυσικές καταστροφές ) το e-saroglou.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Περιορισμοί ευθύνης
Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του «e-saroglou.gr»  υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το «e-saroglou.gr» έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.
Σύνδεσμοι
Οι σύνδεσμοι σε αυτόν τον χώρο, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του «e-saroglou.gr» και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τις αλλαγές ή τον τρόπο ενημέρωσης από αυτές.
Διαφημιστικά μηνύματα
Το «e-saroglou.gr» παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές. Με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή τηλεφωνικά. Το «e-saroglou.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία εφόσον οι χρήστες ζητήσουν την διακοπή της.
Προσωπικά δεδομένα
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.
Ασφάλεια Συναλλαγών
Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Διεύθυνση Email) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.
Απόρρητο Συναλλαγών
Θεωρείται αυτονόητο ότι οι συναλλαγές είναι απόρρητες. Ότι ισχύει στις κλασικές συναλλαγές, ισχύει και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce). Οι πληροφορίες που μεταφέρονται από το μέλος ή τον απλό χρήστη στο e-saroglou.gr είναι φυσικά εμπιστευτικές και η εταιρία έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο όταν κριθεί αναγκαίο, στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχονται από το κατάστημα.
Να σημειωθεί ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και εάν μόνο είναι αναγκαίο, όπως για παράδειγμα για τη ολοκλήρωση των αιτήσεών σας.
Η εταιρία μας δεν αποκαλύπτει ποτέ στοιχεία πελατών ή συναλλαγών τους, εκτός αν έχει εξουσιοδότηση εγγεγραμμένη από εσάς ή με απόφαση είτε δικαστική είτε κάποιου φορέα.
Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσετε τα στοιχεία που υπάρχουν καταχωρημένα στην βάση μας και σας αφορούν καθώς επίσης και την επεξεργασία τους σε περίπτωση που μπορεί να αποδειχθεί ύπαρξη οποιουδήποτε λάθους.
Προτείνεται επίσης για την δική σας ασφάλεια να μην δίνετε πρόσβαση σε τρίτους, στα προσωπικά σας δεδομένα. 
Εφαρμοστέο δίκαιο- Αρμοδιότητα Δικαστηρίων
Η www.e-saroglou.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών της. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω www.e-saroglou.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αποκλειστικά αρμόδια Δικαστήρια για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής είναι τα Δικαστήρια του ΠΕΙΡΑΙΑ.